Як львівські студенти-дизайнери малювали на стіні картину Пікассо. Фото

4408 0
Львівські студенти-дизайнери подарували нове життя одній зі стін Львова. Тепер замість сірого бетону на ній можна побачити яскравий малюнок – інтерпретацію картини Пабло Пікассо.
фото: Ростислав Купчик

фото: Ростислав Купчик

Студенти кафедри дизайну Національного лісотехнічного університету під час літньої практики розмалювали стіну біля входу до будинку на вулиці Кастелівці, 20. ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку) «Вчитель» отримало такий своєрідний подарунок на честь 50-річного ювілею свого будинкового самоврядування. Над оформленням стіни працювали студенти-третьокурсники під керівництвом доцента, кандидата технічних наук Ростислава Купчика.

Ростислав Миронович розповів Tvoemisto.tv, що кафедра дизайну планує і надалі покращувати архітектурне середовище Львова і вже отримує нові замовлення від шкіл міста. «Є попередній інтерес Сихівської музичної школи. Там глуха стіна двоповерхової будівлі, але їх цікавить саме «безкоштовно», тому доведеться почекати до наступного літа», – каже доцент.

«Зараз маємо лише плани. Цю стіну робили незаплановано, експромтом. Однак, ми побачили свій потенціал, і нас надихають хороші відгуки», – говорить Ростислав Купчик. За його словами, це зображення є інтерпретацією картини Пабло Пікассо «Середземноморський пейзаж». Малюнок символізує дружнє до людини урбаністичне середовище, має піднімати настрій та додавати оптимізму. Наступного разу львівські дизайнери планують використовувати уже власні графічні розробки.

Підготувала Юлія Сабадишина,
фото Ростислава Купчика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!