Як львівський бізнес допомагає армії та переселенцям

2265 0
Після російського вторгнення чимало підприємців почали допомагати українській армії та переселенцям.Тvoemisto.tv вирішило розповідати про ініціативи бізнесу та яку допомогу вони надають країні у час війни.
Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Мережа АЗК ОККО

Мережа передала 50 000 літрів пального фонду Повернись живим, який вже багато років поруч і допомагає Збройним силам України.

Також із березня на заправках мережі запустили безкоштовне харчування кавою, чаєм та хот-догами захисників і захисниць України. Також клієнти мережі можуть долучитися до ініціативи і зробити внесок через додаток Fishka, у розділі Fishka Pay, Благодійність, зробивши внесок балами Fishka

Компанія Bolt

Компанія планує направити більше 5 млн євро для України та допомагає українцям у перевезеннях та доставці

У відповідь на війну в Україні, компанія Bolt внесла ряд змін у свою діяльність. 5% з кожного замовлення в Європі буде перераховано неурядовим організаціям, які підтримують Україну та її жителів, включаючи Червоний Хрест. В результаті цієї ініціативи компанія планує перерахувати понад 5 мільйонів євро.

Усі продукти, вироблені в Росії або пов’язані з російськими компаніями, видаляють з служби доставки продуктів Bolt Market.

Також Bolt зупинив роботу в Білорусі.

Минулого тижня компанія скасувала комісію для водіїв в Україні.  Також з 1 березня в додатку Bolt з’явилася категорія “Support”, де всі охочі зможуть надати підтримку у перевезенні та безкоштовно переміщатись у разі екстреної потреби. 

А весь прибуток на цей час Bolt Food в Україні буде переказувати організаціям, які підтримують Україну та її жителів.

Допомога від Аквапарку ПЛЯЖ переселенцям

Тут щодня з 13.00 – 15.00 надають гарячу першу страву. Для цього переселенці мають звернутися на рецепцію, показати паспорт (прописку) і отримати талончик на обід. Обіди проходять на території Яммі фуд бару (ІІ поверх аквапарку ПЛЯЖ)

Також щодня з 13.00 – 16.00 з дітками бавляться аніматори: проводять майстер-класи, руханки, інтерактиви і т.д.

При потребі тут також надають психологічну допомогу.

Діти переселенців можуть відвідувати басейн безкоштовно. Для дорослих на абонемент діє знижка 15%

Аквапарк також надає можливість прийняти душ для біженців, які проживають в сусідніх школах (за попереднім погодженням з адміністрацією 067-373-71-73).

Щодня акварапарк видає до 200 безкоштовних обідів, тому небайдужих просять долучатися (вул. Кн. Ольги, 114, тел. 067-443-87-77).

Ось список необхідного: овочі (картопля, морква, буряк, цибуля, капуста, гарбуз, квасоля консервована/суха, сочевиця, горох сушений), сухофрукти, цукор, макарони, крупи (гречка, рис, пшоно), сметана, м'ясо, курка, риба, борошно.

Domino’s Pizza

Мережа доставки піци Domino’s Pizza від першого дня війни допомагає українським військовим, ВПО, волонтерам, медикам, журналістам. Зараз мережа тісно співпрацює з Львівськими районними адміністраціями. Domino’s вже роздали понад 1000 піц та 300 хлібців. Якщо ваша спільнота потребує підтримки, звертайтесь до львівського координаційного центру: 032 254 60 79. Для підтримки бізнесу замовляйте піцу тут.

Інформація доповнюється


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!