Як львів'яни можуть сплачувати за електроенергію он-лайн

3366 0
Львів’яни можуть швидко та зручно оплатити за спожиту електричну енергію, скориставшись послугами веб-сайту «Львівобленерго» або електронної системи прийому платежів EasyPay. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».
Фото: privatblog.com.ua

Фото: privatblog.com.ua

Як оплатити за спожиту електроенергію за допомогою веб-сайту ПАТ «Львівобленерго»?

1. Зайдіть на сайт ПАТ «Львівобленерго»

2. В правій нижній частині стартової сторінки Ви побачите банер – «Оплата онлайн за електричну енергію»

3. Перейдіть за посиланням банеру на сторінку ПАТ КБ «ПриватБанк» – ПАТ «Львівобленерго» оплата послуг».

4. Введіть свій десятизначний код (десятизначний код Ви можете знайти на квитанціях про оплату за спожиту електроенергію, які Ви отримали в установах по прийому платежів).

5. Отримайте підтвердження Вашої ідентифікації та ознайомтесь з інформацією про нарахування за спожиту електроенергію.

6. Введіть дані Вашої платіжної картки та здійсніть оплату. Для розрахунків необхідно використовувати банківські картки VISA та MasterCard.

7. Підтвердженням проведеної Вами оплати за електроенергію є квитанція, яку Ви можете роздрукувати безпосередньо з сайту, а також SMS-повідомлення, якщо ця послуга активована для Вашої картки.

Як оплатити за спожиту електроенергію за допомогою електронної системи прийому платежів EasyPay?

1. Зайдіть на сайт електронної системи прийому платежів EasyPay – www.easypay.ua

2. Перейдіть за посиланням банерів «Комунальні платежі» → «Львів» → ПАТ «Львівобленерго» на сторінку «Комунальні платежі – оплата за послуги ПАТ «Львівобленерго»

3. Введіть свій десятизначний код (десятизначний код Ви можете знайти на квитанціях про оплату за спожиту електроенергію, які Ви отримали в установах по прийому платежів).

4. Отримайте підтвердження Вашої ідентифікації та ознайомтесь з інформацією про нарахування за спожиту електроенергію.

5. Введіть дані Вашої платіжної картки та здійсніть оплату. Для розрахунків необхідно використовувати банківські картки VISA та MasterCard.

6. Підтвердженням проведеної Вами оплати за електроенергію є квитанція, яку Ви можете роздрукувати безпосередньо з сайту, а також SMS-повідомлення, якщо ця послуга активована для Вашої картки.

Крім цього, Ви можете скористатись мережею терміналів самообслуговування для оплати за спожиту електричну енергію за допомогою електронної системи прийому платежів EasyPay.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!