Як може виглядати оновлений сквер на Ряшівській: візуалізація

2481 0
Цьогоріч у Львові вирішили оновити громадський простір на вул. Ряшівській до перехрестя з вул. Городоцькою. Дитячий майданчик, місця для заняття спортом, в тому числі для баскетболу – таким його бачать проектанти.
Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Територія громадського простору розміщена на вул. Ряшівській. Сам сквер розташований по обидві сторони від проїжджої частини. За словами начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослава Костяка, тут капітально відремонтують доріжки, зовнішнє освітлення, встановлять урни та відпочинкові лавки. Він стане одним із чотирьох громадських просторів, які облаштовуватимуть у залізничному районі в 2016 році. На них в бюджеті розвитку Львова передбачили 22,9 млн грн.

Читайте також: Де у Львові будуть нові громадські простори: перелік, фото

Те, як може виглядати оновлений громадський простір, в своєму блозі виклав Олександр Шутюк. Він працює в департаменті розвитку Львівської міської ради.

Розробили проект Олена Зварич та Христина Чорноус.

Так виглядає загальний план оновленого скверу. Доріжки загалом лишаються на нинішніх місцях – вони прокладені цілком зручно і лише потребують оновлення. Також мешканці під час зустрічі на місці підкинули ідею облаштувати у лівій (меншій) частині скверу невеликий баскетбольний майданчик.

Дитячий майданчик залишається на нинішньому місці.

Зона з вуличними тренажерами у меншій частині скверу.

Вид згори на більшу частину скверу.

Та на меншу.

Також є ідея, щоби краще зв'язати половинки скверу та зробити перехід вулиці більш безпечним, облаштувати один припідняти пішохідний перехід, як на вул. Січових Стрільців. Але це питання вже треба розглядати на комісії з безпеки дорожнього руху.

Опублікував Ігор Саджениця

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!