Як на Львівщині ремонтують міст через Дністер. Відео

8206 0
Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

На Львівщині у Залісках триває ремонт залізобетонного моста через річку Дністер. Про це повідомляють у Служба автодоріг Львівської області.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують аварійні мости. Фото до і після

На частині мостового переходу вже встановили монолітну залізобетонну плиту. Міст стане частиною траси  М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка.

Роботи розпочали ще торік, а їх вартість становить 229,4 млн грн, із яких уже витратили 130 млн грн. Цього року з держбюджету виділили ще 130 млн грн. Роботи виконує ТОВ «Онур Конструкціон».

Попередній 178-метровий міст побудували у 1961 році. Довжина відремонтованого моста становитиме 181 м, а ширина проїжджої частини – 15 м. Ремонт мають завершити вже цього року. Через аварійність моста у Залісках частину траси державного значення закрили для проїзду у травні 2017 року.

Читайте також: На Львівщині ремонтуватимуть дорогу, про яку священик зняв кліп

Додамо, що інший міст через Дністер ремонтують на трасі  Н-13 Львів – Самбір – Ужгород у селі Терешів. 

Фото Служби автодоріг Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!