На правах реклами

Як новобудови змінюють райони Львова або Що дають Сихову хмарочоси

8200 2
Навпроти Центру Довженка зводять будинки, що мають стати найвищими у Львові, сформувати нову панораму Сихова та додати нові функції і можливості.
https://avalon-inc.com.ua/

https://avalon-inc.com.ua/

В останні роки Сихів поступово перетворюється зі «спального району» на один з найкомфортніших і сучасних у Львові завдяки новим об’єктам інфраструктури — великим торговим центрам, трамвайному сполученню, мистецьким, житловим, офісним, відпочинковим, спортивним та громадським просторам. Серед найбільш амбітних проєктів, що вже реалізовані або будуються в цьому району, — стадіон «Арена Львів», Український католицький університет, IT-парк, комплекс найвищих будинків Львова Avalon Up, парк імені Івана-Павла ІІ, Палац спорту, громадські простори перед центром Довженка та біля «Санта-Барбари», а також вело-пішохідний маршрут «Зелена лінія».

Комплекс Avalon Up, що має досягти висоти 90 метрів, уже зараз стає найвищим на Сихові, хоча його будівництво ще триває. Підрядники працюють на 18 і 19-му поверхах першого будинку і 8-9 поверхах другого, також закладено фундамент третього. Загалом проєктом передбачено 4 будинки висотністю від 19 до 25 поверхів, які сформують новий skyline району і додадуть йому нові функції та можливості. Розповідаємо, як виглядатиме комплекс, як він змінить район та що дасть мешканцям.

Хмарочоси — тоді і тепер

Історія будівництва хмарочосів сягає 1884 року — першим з них вважають 12-поверхову будівлю страхової компанії у Чикаго. Технології автора проєкту Вільяма Ле Барона Дженні застосовуються і тепер: використання несучого каркасу, сталевого «скелету», ліфтів, матеріалів, що перешкоджають поширенню пожеж. Саме ці технології, а також висотність будинку від 7 поверхів залишаються класичним визначенням хмарочоса. Проте зараз це слово несе в собі більше змістове навантаження — важливим є, як такий будинок впливає на квартал або й цілий район. Хмарочоси вже перейшли від «квадратних метрів для спання» до центрів, які безпосередньо формують простір у багатьох аспектах.

Читайте також: Ближче до неба. Чи готовий Львів стати містом хмарочосів

У компанії Avalon Inc. кажуть, що Avalon Up — це комплекс, який здатний задовольнити будь-які потреби його мешканців. Його винятковість полягає у втіленні унікальної концепції інфраструктури — повноцінне «місто в місті». Для роботи — офісні приміщення, салони краси, аптеки, хімчистки, магазини, ремонт одягу, кав’ярні та ресторани. Комфортний підземний паркінг дозволяє забезпечити внутрішній двір без машин, а сучасна пішохідна зона з’єднуватиме житловий комплекс з рекреаційною зоною, яка перетвориться на розкішний парк з алеями, дизайнерськими лавками та ліхтарями. Для дітей планується облаштувати дошкільний навчальний заклад європейського типу.

«Купуючи квартиру в Avalon Up, ти отримуєш усі переваги життя в хмарочосах і навіть більше. Планування усіх квартир відповідають принципу оптимальної корисності — кожен квадратний метр покликаний продукувати максимальну функціональність простору, а підхід до зонування приміщень на денну і спальну зони нададуть житловій площі нового змісту. Для найбільш вибагливих покупців на останніх поверхах частіше за все розміщують комфортні дворівневі пентхауси», — зазначає головний дизайнер компанії Avalon Inc. Сергій Міль.

Інфраструктура та безпека 

Інженерія комплексу забезпечує надійне водопостачання на усі поверхи. Система ліфтів планувалася так, щоб забезпечити комфортну мобільність усіх мешканців. Крім того, у будівництві використовуються перевірені матеріали та системи пожежної безпеки.

«Для нас безпека та комфорт клієнта — передусім. Системи пожежної безпеки відповідають нормам для висотного будівництва. Передбачено додаткові, незалежні шляхи евакуації в разі виникнення надзвичайних ситуацій, шахти димовидалення з місць загального користування та система сповіщення. Місця загального користування на всіх поверхах обладнанні кран-комплектами та пожежними шафами для локалізації й усунення надзвичайних ситуацій. Усі інженерні системи та будівельні конструкції мають додаткові захисти (протипожежні муфти, обробку негорючими матеріалами, високі REI) для зменшення можливості швидкого поширення пожежі. Тож життя на висоті — це не тільки естетично, але безпечно та комфортно», — говорить керівник проєкту Євген Веселий.

У компанії кажуть, що такі комплекси унікальні багатьма факторами, наприклад, екологічним: чим вищий поверх, тим менше поглинається шкідливих запахів міста. Також хмарочоси вирішують проблему із житлом у місті, населення якого невпинно зростає.

Як комплекс впливає на район

Про перспективи розвитку району йшлося під час зустрічі «Синергія успіху», де представники громадських організацій, влади та інвестиційно-девелоперської компанії представили те, як змінюється район і чого очікувати в найближчому часі. Один з її висновків — будівництво житлового комплексу бізнес-класу відповідає бажанням та очікуванням жителів Сихова, про що свідчать результати грунтовного дослідження, проведеного в минулому році. 

«У районі дуже добре представлено функцію житла і сформовано попит на функції праці, відпочинку, комерції і місць та закладів для сімейного відпочинку. Хтось бачить у цьому обмеження, що ці функції в районі не настільки широко представлені, але я особисто вважаю, що це якраз свідчить про можливості», — говорить начальниця відділу урбаністики Інституту просторового розвитку Олександра Сладкова.

Читайте також: Молодий та динамічний. Як Сихів стає конкурентом центральній частині міста

Такі функції якраз і несе оновлений комплекс — ці будівлі стануть частиною ділового і відпочинкового Сихова, поєднуючи і мотивуючи розвиток супутніх проєктів. Адже мешканці таких комплексів є не тільки споживачами наявних послуг чи інфраструктури, але й творцями доданої вартості для мікрорайону.

«Люди, які купують квартири в ЖК Avalon Up, — як правило, молоді сім’ї, яких приваблює інфраструктура району та котрі в пошуках сучасного комфортного житла. Таке житло довело свою затребуваність і окупність для клієнтів — вартість квартир зростає ще до закінчення будівництва», — розповідає комерційний директор компанії Avalon Inc. Ярослав Возняк.

Представники Avalon Inc. говорять, що мешканцям району потрібно затишне місце для прогулянок, зони відпочинку, цікаві ігрові майданчики для малюків, безпечні й екологічні зони. Компанія планує облаштувати сучасний громадський простір, безбар'єрний і зручний вхід у парк, збільшити кількість алей для прогулянок, розмістити достатню кількість лавочок, освітити алеї та почистити озеро, щоб мешканцям Сихова було приємно проводити час у своєму районі.

Серед інших проєктів, які вже реалізовуються, — оновлення Центру Довженка, у якому за сприяння Avalon Inc. та KredoBank створено сучасний простір для коворкінгу, відбуваються джазові концерті, лекторії і зустрічі, зокрема, ідеатон Lviv Open Lab, «Ярмарок інноваторів» тощо. Такі події стимулюють створення культурно-освітнього простору, що формує нове обличчя Сихова, новий простір для життя у Львові і об'єднує навколо себе людей.

Пропозиція тижня з економією 83 480 грн

З 26 серпня до 2 вересня в межах програми «Квартира тижня» можна придбати однокімнатну квартиру площею 41,74 кв. м зі знижкою 83 480 гривні в ЖК Avalon Up. Квартира на 19-му поверсі має кімнату-студію з кухнею, передпокій, санвузол, спальню та лоджію з неймовірною панорамою.

Детальніше про комплекс, квартири, його характеристики і наповнення — на сайті компанії, а також у консультаційних центрах компанії Avalon Inc. за адресами: вул. Зелена, 204, просп. Червоної Калини, 60, просп. Чорновола, 16а (6 секція ЖК Avalon). Телефон: 0 800 500 055.

 


Читайте також:
28 Серпня, 2019 09:44
666 ...сихів перетворюється ... із спального у спальний ... бо і Львів перетворюється і уся Україна теж ... Слава Україні ! ...
27 Серпня, 2019 22:19
L. :'D Сихів треба було початково задумувати не як район Львова, і навіть не як його агломерацію. До речі, а коли "ТМ" почне виправдовувати поверховість готелю в Парку культури?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!