Як організований дорожній рух на вулиці Шевченка. Пояснення

7508 0
Для проїзду транспорту вулицю Шевченка відкрили 31 травня.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

Вулицю Шевченка у Львові після тривалого ремонту знову відкрили для проїзду транспорту. На перехрестях з вул. Єрошенка, вул. Я. Мудрого та вул. Я. Пстрака запрацювали два світлофорні об’єкти. 

Читайте також: На кількох вулицях Франківського району запровадять односторонній рух

Як організований дорожній рух на перехресті вул. Шевченка з вул. Юнаківа та вул. Єрошенка, пояснили в ЛКП «Львівавтодор»:

По вул. Шевченка від квазікільця рух організовано трьома смугами руху: крайня права – прямо; середня – ліворуч на вул. Єрошенка; крайня ліва – смуга для громадського транспорту (рух прямо).

По вул. Шевченка від центру рух організовано однією смугою руху. Дозволені напрямки руху: прямо, праворуч (на вул. Єрошенка), ліворуч на вул. Юнаківа. Із вул. Єрошенка дозволений рух лише праворуч до квазікільця. Вул. Юнаківа двостороння, з вул. Шевченка дозволені правий та лівий повороти. З вул. Юнаківа дозволений лише поворот праворуч.

По вул. Турянського рух організовано в сторону вул. Шевченка, вул. Яцкова – двостороння. З вул. Єрошенка дозволений маневр повороту ліворуч на вул. Золоту і далі вищезгаданими вулицями.

Як організований дорожній рух на перехресті вул. Шевченка з вул. Я. Мудрого та вул. Пстрака: 

По вул. Шевченка (в сторону центру) рух організовано трьома смугами руху: крайня права – праворуч; середня – прямо та ліворуч; крайня ліва – смуга для громадського транспорту (рух прямо). По вул. Шевченка від центру рух організовано однією смугою руху. Дозволені напрямки руху: прямо, праворуч (на вул. Пстрака), ліворуч на вул. Я. Мудрого.

По вулиці Я. Мудрого рух організовано однією смугою руху. Дозволені напрямки руху: прямо, праворуч (на вул. Шевченка до центру), ліворуч (на вул. Шевченка від центру). По вулиці Я. Мудрого рух організовано двома смугами руху: права смуга – праворуч; ліва смуга – прямо та ліворуч.

Читайте також: На одній з вулиць Львова хочуть за 9 млн грн хочуть облаштувати прибудинкові дороги й встановити дорожні знаки

Нагадаємо, що для проїзду транспорту вулицю Шевченка відкрили 31 травня. Ремонтні роботи тривали поетапно 3 роки. Як зазначив під час стріму Tvoemisto.tv мер Львова Андрій Садовий, вартість реконструкції вулиці становить близько 300 млн грн, однак кінцева вартість буде відома після того, як все приймуть в експлуатацію. Детальніше за посиланням

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!