Як планують змінити ринок «Шувар». Візуалізація

12424 0
Площа нового дворівневого павільйону становитиме 5,2 тис м².
Фото: Іван Федишин

Фото: Іван Федишин

У Львові розпочали будівництво нового торгового павільйону ринку «Шувар». Площа дворівневої споруди становитиме 5,2 тис м². Про це повідомив генеральний директор ринку «Шувар» Іван Федишин. 

За його словами, споруда буде примикаючою до діючого павільйону HoReCa Center та створить додаткові комерційні площі. Перший поверх об’єкта передбачатиме торгові площі  для спеціалізацій «Солодощі», «Делікатеси» та «Молочна продукція». На другому поверсі будуть розташовані офісні приміщення та склади.

«Споруда буде устаткована сучасними вертикальними зв'язками та просторою рампою для зручного завантаження та розвантаження товарів. Така структура забезпечить зручне та ефективне поєднання логістики, адміністративних та торгових процесів», — зазначив Іван Федишин.

Окрім цього, новий корпус ринку стане логістичним доповненням та підсиленням діючого павільйону ринку. Водночас на території павільйону облаштують підземні контейнери роздільного збору твердих побутових відходів. Забудовник вже збудував там підземне приміщення, яке слугуватиме укриттям з опаленням, санвузлами, рукомийниками, розкладними місцями для сидіння та двома виходами у різні боки. 

Нагадаємо, що торговий павільйон зведуть на земельній ділянці загальною площею 3,5665 га. Містобудівні умови та обмеження на будівництво нового павільйону прийняли 25 липня під час засідання виконавчого комітету ЛМР. За даними аналітичної системи You Control, власниками ТЗОВ  «РСП «ШУВАР» є львів’яни Роман Федишин та Андрій Чіпчар. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!