На правах реклами

Як ПокерМатч став найбільшою українською гемблінговою платформою

4620 0
Чому ПокерМатч вже не перший рік є беззаперечним лідером української індустрії онлайн-покеру та яку вигоду з цього мають гравці.

Гемблінгова платформа ПокерМатч вже не перший рік є лідером серед українських покер-румів. Впродовж всього часу своєї роботи кімната має чи не найвищі показники трафіку на теренах Східної Європи.

 

Клієнт ПокерМатч на ПК чи телефон

Гравці покерної кімнати мають можливість грати на платформі, використовуючи інтернет-браузер, проте це не так практично, як може здатися на перший погляд. Тим паче для покеристів є стаціонарні клієнти для смартфонів та ПК. Завантажити додаток нескладно, й ця процедура досить швидка. Потрібно виконати просту послідовність дій:

  1. На головній сторінці офіційного сайту Покер Матч перейти до покерного розділу;
  2. Після цього в лівій частині екрану натиснути на кнопку зі словом «Додаток»;
  3. Далі користувача перенаправить на сторінку з додатком, а коли він обере вкладку «Завантажити додаток», ресурс автоматично визначить необхідний інсталяційний файл та почне його завантаження на пристрій.

Ця процедура ідентична для користувачів смартфонів на базі операційної системи Android та iOS, а також для ПК. Після встановлення програми потрібно лише авторизуватись в ігровому клієнті.

Прочитати повний огляд ресурсу можна тут.

Сайт ПокерМатч: основна інформація про рум

Покерна кімната пропонує для своїх користувачів різні варіації та формати трьох популярних дисциплін. Це Холдем, Омаха та 6+ Холдем (Шорт Дек). Ліміти за кеш-столами починаються від 0,01€/0,02€, а максимальні залежать від обраної гри.

Основні вкладки дозволяють швидко знайти необхідну функцію. Наприклад розділ «Мій акаунт» об’єднує всі можливі налаштування облікового запису.

Обравши «Місії» та «Лідерборди», користувач отримає доступ до актуальних акційних пропозицій. Якщо покерист перейде до «Подій» чи «Покеру» – побачить практично усі наявні пропозиції по грі. Також для зручності в окрему вкладку виділена «Каса», через яку можна робити депозит та виводити кошти.

Окрему увагу варто приділити турнірному лобі, яке зазнало значних змін після переходу в iPoker, проте було чудово оптимізовано під усі потреби гемблерів. Усі івенти на Покер Матч поділяються на чотири підрозділи:

  • МТТ – найпопулярніший сегмент усієї турнірної сітки Покер Матч. Найдешевші пропозиції варіюються від 0,20€, а в рамках серій нерідко представлені відбіркові сателіти у дорогі івенти;
  • Twister – місцевий аналог спінів (Spin&Go). Правила незмінні: 3-макс із випадковим призовим фондом. Стартові внески починаються від 0,50€;
  • Фріроли – улюблений підрозділ початківців, де наразі представлений лише один турнір, а саме €25 Daily Freeroll, стартовий стек у якому становить 5 000 фішок;
  • Sit&Go – ще один варіант швидких турнірів з бай-інами від 0,10€ до 5 000€. Доступні столи з максимальною кількістю гравців від 2 до 9.

Трафік покерної кімнати помітно збільшився після переходу в АйПокер. Тепер в онлайні стабільно перебуває від 3 000 до 5 000 користувачів. Проте під час проведення великих серій та у нічний час їх кількість помітно зростає.

Суттєво покращена система рейкбеку приваблює все більше досвідчених регулярів. Завдяки останнім оновленням є можливість щотижня заробляти до 100% повернення коштів. Це стало реальністю завдяки унікальній щотижневій пропозиції «Колесо Фортуни». Якщо говорити про фіксований кешбек, то він коливається від 5% до 37,5%.

Важливо: тепер у покерній кімнаті дозволяється використовувати допоміжний софт для збору статистики на опонентів. Тим не менш, є також і вбудований HUD, шо надає мінімальну інформацію про суперника.

Переваги PokerMatch для гравців з України

Перш за все, варто відзначити суттєве зростання трафіку й кількості гравців з Європи. Це відкриває досвідченим гравцям багато можливостей для поповнення банкролу за рахунок рекреаційних покеристів. Дуже привабливим для українців рум стає завдяки незмінному розміру мінімального депозиту. Він як і раніше не перевищує 50₴, а здійснити кешаут можна на суму від 250₴.

На додачу, поповнення рахунку легко здійснюється через картки українських банків у гривнях, що дозволяє зекономити на комісії та конвертації валюти.

Гемблінгова платформа Poker Match активно співпрацює з найбільшими українськими покерними клубами. Саме тому на платформі можна знайти відбіркові сателіти у великі живі турніри.

Із початком повномасштабного російського вторгнення покерна кімната допомагає фінансово постраждалим від військових дій, а також донатить на ЗСУ. Рум також організовує різноманітні івенти з метою збору коштів на донати для захисників України.

Джерело: https://cardmates.ua/



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!