«Акценти Твого міста». Чи стане війна поштовхом для модернізації України

1152 0
Медіа-хаб «Твоє місто» проводить відеопроект talk-формату, де обговорюють важливі суспільні питання всеукраїнської ваги.

Сьогодні, 23 червня, у щотижневому 30-хвилинному ток-шоу «Акценти Твого міста» з його постійним ведучим Андрієм Сайчуком у студії «Твого Міста» дискутуватимуть про те, чи стане війна поштовхом для модернізації України і як повернути додому українців, які через війну виїхали за кордон.

Гостем програми буде український менеджер-економіст, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи, ексміністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета. У ток-шоу розглянуть, чи вигідні Європі українські біженці, чи докладатимуть країни ЄС зусиль, аби втримати їх та чим це може загрожувати Україні.

Читайте також: «Маленька» культура великої країни. Якою є культурна політика України під час війни

Крім того, у програмі говоритимуть про останні прогнози економічних можливостей України, які фахівці зараз потрібні країні для відбудови і наскільки змінилися запити на ринку праці.

Зазначимо, що «Акценти Твого Міста» виходять щочетверга о 20.00 наживо у студії «Твого Міста». Програму можна переглядати на сторінці Tvoemisto.tv у Facebook та на каналі YouTube. До розмови запрошуємо і нашу аудиторію. Долучитись можна, залишивши коментар чи приватне повідомлення у Facebook, або в коментарях на YouTube-каналі.

Нагадаємо, у попередньому випуску програми «Акценти Твого міста» експерти дискутували, якою є культурна політика України під час війни, зокрема, як Україні варто себе репрезентувати у світі і як на імідж країни сьогодні впливають гастролі українських артистів та коміків зі студії «Квартал 95». 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!