Як просувається пошук ділянки для сміттєпереробного заводу на Львівщині: деталі

2339 0
Поки що жодна громада в межах Львівщини не погодилась на розміщення на своїй території сміттєпереробного комплексу, що є великою проблемою не лише для міста, а й для області.
фото: explorer.lviv.ua

фото: explorer.lviv.ua

Про це під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради. «Жодна громада в межах Львівської області не дала згоди на розміщення на своїй території комплексу з переробки побутових відходів. Це велика проблема і для міста, і для області, тож тут треба активніше координувати свою роботу», – зазначив мер Львова.

Читайте також: У Львові представили першочергові заходи рекультивації сміттєзвалища

За його словами, зараз у Львові працює 5 компаній, які забезпечують прибирання міста і вивезення сміття. Станом на кожен ранок, 3-4-5 майданчиків є проблемними, однак із них вивозять відходи впродовж дня. На думку Андрія Садового, місто зараз «доглядається достатньо». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!