Як ремонтують дорогу Львів – Пустомити – Меденичі. Фото

4764 0
21 серпня роботи розпочалися у місті Пустомити.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

21 серпня розпочалися роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного дорожнього покриття на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі у місті Пустомити. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Для ефективнішого проведення ремонту, роботи виконуються по всій ширини проїзної частини. Ділянка, на якій влаштовують дорожнє покриття, перекрита для проїзду транспортних засобів, про що інформують відповідні дорожні знаки.

Також на вказаній автомобільній дорозі  дорожники продовжують виконувати роботи з влаштування дощової каналізації.

Читайте також: На дорозі Львів — Шегині перекриють на ремонт ще одну ділянку. Фото

Зазначимо, що у червні Служба автодоріг Львівщини уклала договір з ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл» на реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі на ділянці км 28+775 – км 38+200 Львівської області за Щирцем.

Також Служба автомобільних доріг у Львівській області провела ще дві закупівлі на ремонт інших ділянок дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі: торги на капремонт ділянки протяжністю понад 11 км, де найдешевша пропозиція надійшла від «Онур» – 225,1 млн грн, і торги на поточний середній ремонт неповних 0,6 км з очікуваною вартістю 16 млн грн. Додамо, що у 2017 році частину цієї дороги вже ремонтували.

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» зареєстроване у Києві, а її власниками є громадяни Туреччини Онур Четіндтевіз (49,76%), Ісхан Четінджевіз (49,99%) та львів’янин Олег Фаріон (0,23%). З початку 2018 року компанія отримала 17 замовлень на суму 1,57 млрд грн, серед яких 11 підрядів на території Львівської області на 772 млн грн.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!