Як у Львові будують трамвайну колію на Сихів. Відео

5277 0
Наразі у Львові триває будівництво трамвайної лінії до житлового масиву «Сихів». Міська рада планує запустити маршрут до кінця року. Стосовно ринку «Санта Барбара» сторони й досі шукають компроміс.

Зараз облаштовано близько 70% трамвайних плит, 35% колії і 20% замощення плиткою. Вирішено питання щодо реконструкції аварійного каналізаційного колектора на вулиці Стуса. Проектом також передбачено відновлення газонів і загального стану ділянки після облаштування лінії. Після облаштування трамвайної колії буде відновлено газони по периметру колії з лівої і з правої сторони, засіяно траву та висаджено кущі калини. Про це розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

За словами головного інженера компанії ONUR Олександра Добоні, зараз на об’єкті відбувається паралельно кілька видів робіт: монтаж трамвайних плит, влаштування трамвайної рейки і замощення покладеної трамвайної рейки плиткою. На сьогодні влаштовано біля 70% трамвайних плит, біля 35% колії і біля 20% замощення плиткою.

Підготувала Вікторія Петрик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!