Як у Львові автобуси виїжджають зранку на рейс. Відео

3502 0
АТП починають роботу ще до 5 ранку.
фото: vz.ua

фото: vz.ua

Водіїв львівських маршруток зранку оглядає лікар, потім вони отримують необхідні для рейсів документи. Автобуси оглядають техніки.

Робота на АТП на вул. Городоцькій починається близько 4:30. Територію використовують приватні перевізники, чиї автобуси курсують Львовом та населеними пунктами поблизу. Загалом у Львові є кілька локацій, звідки виїжджають автобуси зранку.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!