Як у Львові працюватимуть дитячі садочки. Правила

4892 0
Хоча послаблення карантину відклали, у міськраді розробили протокол для роботи дошкільних закладів.
фото: pda.myvin.com.ua

фото: pda.myvin.com.ua

Дитячі садочки у Львові можуть запрацювати після 29 травня – саме на такий термін у Львівській області відклали наступний етап послаблення карантину.

Читайте також: Карантин у Львові триватиме до 29 травня

Як розповіла під час брифінгу заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна, у місті вже підготували протоколи, за якими працюватимуть дитячі садки, коли їх відкриють.

«Ідеться про чіткі правила прийому дітей – з ознаками хвороби не прийматимуть, прибирання території, обмеження на відвідування приміщень садочків. Дітям і персоналу вимірюватимуть температуру, будуть килимки з дезінфекторами, через які діти проходитимуть, часте миття рук, заміна рушників з тканинних на паперові. Обов’язково будуть вилучені всі м’які іграшки і зняті килимки з підлоги», – говорить Галина Слічна.

Окрім того, діти будуть більше часу проводити на відкритому повітрі, а під час їжі між столиками буде дистанція.

Читайте також: Запам'ятайте це, якщо вже зібрались на шашлик, у спортзал чи Карпати

Нагадаємо, уряд віддав повноваження з послаблення карантинних обмежень на місця – в обласні адміністрації. Тож тепер місто має виконувати рішення обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!