Як у Львові проходить Alfa Jazz Fest. Фото

3954 0
У Львові триває п'ятий ювілейний Alfa Jazz Fest, завдяки якому в Україну з концертами приїхали найкращі представники цієї музичної течії. Відкрився перший день на головній сцені імені Едді Рознера виступом Майка Стерна з Bill Evans Band.

Лідери групи гітарист Майк Стерн і саксофоніст Білл Еванс співпрацюють ще з 1980-х, а у Львові змусили гостей, серед яких були Святослав Вакарчук, Сергій Тарута та Наталія Живаго, пританцьовувати на місцях і не жаліти долонь під час оплесків. Після короткої перерви на літній сцені з'явився легенда джазу Хербі Хенкок – володар 14 статуеток Греммі і автор партитури до знаменитої стрічки Антоніоні «Фотозбільшення». Засновник фестивалю Михайло Фрідман вручив Хербі Хенкоку премію Alfa Jazz Award і нагадав, що джаз – це музика, яка очищає думки.

Джерела: УНІАНfacebook.com, rian.com.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!