Як у Львові відзначатимуть День Прапора та День Незалежності. Програма заходів

19364 0
У межах акції «НЕЗАЛЕЖНІ» присутні розфарбують біле полотно пензлями в синій та жовтий кольори.
Фото: vinnitsaok.com.ua

Фото: vinnitsaok.com.ua

Попри повномасштабну війну у Львові відзначатимуть День Державного Прапора України та День Незалежності України. План заходів з відзначення 31-ї річниці Незалежності України затвердили у Департаменті комунікацій та внутрішньої політики ЛОВА.

Читайте також: «До війни ніхто у світі по-справжньому не знав, на що здатні українці», – Владика Венедикт

23 серпня

  • Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Початок о 09.00 і до 10.00 год. Вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану, 32
  • Благодійний концерт на підтримку ЗСУ «With love for Ukraine». Українська та зарубіжна класика за участю Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії, Галицького академічного камерного хору, Львівського муніципального хору «Гомін». Початок о 19.00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, вул. Театральна, 11.

24 серпня

  • Вшанування пам’яті полеглих Героїв України на Марсовому полі (поле почесних поховань 86а), полях почесних поховань № 67 та № 76 Личаківського кладовища. Початок о 10.00 і до 11.00 год. на вул. Мечникова, 33.
  • Проведення акції «НЕЗАЛЕЖНІ!» з нагоди Дня Незалежності України. Початок о 12.00 і до 12.30 год. у сквері «На Валах», вул. Винниченка,18.
  • Виступ військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Початок о 18.00 і до 19.30 год. на площі перед пам’ятником Т.Г Шевченкові (просп. Свободи).

 

Читайте також: Незалежність України та пес Патрон. «Укрпошта» випустить нові марки у серпні

У межах акції «НЕЗАЛЕЖНІ» присутні розфарбують біле полотно пензлями в синій та жовтий кольори. В результаті утвориться картина в патріотичних кольорах із надписом «НЕЗАЛЕЖНІ».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!