Як у Львові згадуватимуть Андрія Кузьменка: чотири тематичні події

3131 0
Сьогодні, 2 лютого, виповнюється рік, як не стало українського співака та незмінного фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Пропонуємо перелік пам’ятних заходів, якими згадуватимуть Кузьму мешканці його улюбленого міста.
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

Концерт «Рік самотності»

Коли: 2 лютого о 19:00.
Де: біля пам'ятника Шевченку на проспекті Свободи.

До річниці трагічної загибелі лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка у Львові відбудеться концерт його пам'яті «Рік самотності». Про це повідомляється на офіційній сторінці групи у facebook: «Ми довго думали, як все правильно зробити в цей вечір, і зрозуміли що маємо бути з вами! Львів, приходьте, буде душевно і сумно, але ми будемо разом, а ‪#‎КузьмаПоряд...».

Тематичний автопробіг

Коли: 2 лютого о 18:15 (збір).
Де: «Арена Львів» (вулиця Стрийська, 199).
Збір і початкова точка автопробігу: «Арена-Львів». Початок збору о 18:15, а виїзд – о 18:30.

Маршрут: «Арена-Львів» – вул.Стрийська – «Сихів» (Шувар/Іскра) – вул.Зелена – вул.Пасічна – вул. Личаківська – вул.Підвальна – кінцева точка пр.Свободи (памятник Шевченка), де відбудеться концерт пам’яті. «Автопробіг відбудеться під національними знаменами, так як Кузьма був патріотом, а отже це кольори країни яку він відстоював, цінував і поважав!», – інформують організатори. Автопробіг супроводжуватиме поліція. Усіх охочих долучитися просять зареєструватись за посиланням.

Документальний фільм-концерт

Коли: 2 та 3 лютого, 21:15 год.
Де: кінотеатр «Планета кіно» у ТРЦ «Кінг Кросс Леополіс»

У фільмі зібрані найяскравіші лайв-виступи гурту «Скрябін» та уривки з різноманітних політичних інтерв'ю Андрія Кузьменка. Квитки продаватимуться на касі, вартість – 1 грн. Кількість місць – обмежена. Зважаючи на те, що фільм містить живі виступи, в деяких місцях присутня ненормативна лексика. Тож квитки продаватимуть лише особам, які досягли 18 років.

Вечір музики «Скрябіна»

Коли: 13 лютого о 20:00.
Де: Ринок зброї «Під Арсеналом» (вулиця Підвальна, 5).

Напередодні Дня усіх закоханих у Львові співатимуть пісень «Скрябіна» та пригадуватимуть Андрія Кузьменка, який умів сказати про любов по-особливому. Разом із гуртом у якості вокалістів виступлять Женя Толочний, Аніс, O. Shprot. Квитки – 140 грн (з карткою Lokal) / 180 грн. Деталі за телефоном: 067 670 23 96.

Також усіх поціновувачів творчості Андрія Кузьменка та тих, хто пам’ятає його за правдиве та міцне слівце просять запалити свічку пам’яті 2 лютого о 19:00.

Фото: acebook.com/skryabinofficial, vn.depo.ua, www.youtube.com.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!