Як вберегти здоров’я при користуванні кондиціонером. Список порад

4169 1
Із настанням спеки все більше львів’ян на робочих місцях чи в домівках користуються кондиціонерами. Однак крім бажаної прохолоди, за неправильного користування, він може завдати і шкоди здоров’ю. Кілька правил про те, як правильно користуватися кондиціонером.
фото: zdorovia.com.ua, etotdom.com

фото: zdorovia.com.ua, etotdom.com

– Не знаходьтеся тривалий час бепосередньо під увімкненим кондиціонером. Сильний струмінь холодного повітря є рівносильним протягу, що може згубно впливати на здоров’я.

– Важливо пам'ятати про різницю температур у приміщенні та на вулиці. У спекотні дні вона не має перевищувати 7°С, а от у не дуже жаркий період вона може дорівнювати 4-5°С.

– Змінюйте фільтр у кондиціонері вчасно. Саме ця деталь відповідає за очищення, тому якщо його не змінювати, то весь бруд та пил, який на ньому назбирався, опиниться у ваших легенях.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як «вижити» на роботі після відпустки. 6 порад

 

– Не забувайте провітрювати приміщення. Це варто робити для того, аби наситити повітря у кімнаті киснем та зменшити рівень загазованості. Провітрюйте приміщення після роботи кондиціонера, а не під час.

– Кожні півроку рекомендують звертатися до спеціаліста з експлуатації кондиціонерів, що перевірятиме справність усіх систем очищення повітря.

– Тримайте у приміщеннях кімнатні рослини. Саме вони допоможуть внормувати рівень кисню у повітрі.

Джерело: Країна здоров’я

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
24 Лютого, 2019 08:44
Максим Можете обратиться в эту компанию [***]s://climatcenter.com.ua/product-category/invertorni-konditsioneri/ Они занимаются установкой вентиляционного оборудования, в том числе и кондиционеров. Они точно помогут вам с выбором модели. Также радует и адекватные цены.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!