Як вибрати якісне шкільне приладдя. Інфографіка

1919 1
За результатами дослідження «Укрметртестстандарту», 5 з 6-ти досліджуваних зошитів не відповідають вимогам ДСТУ, а 9 з 12-ти досліджуваних шкільних форм вироблені не з бавовни, а з поліестеру.
Фото: zakupy.lviv.ua

Фото: zakupy.lviv.ua

Представники  Громадського контролю захисту прав споживачів здали на дослідження до «Укрметртестстандарту» 6 зразків зошитів та 12 зразків шкільної форми вітчизняних виробників. Про це повідомив Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба на своїй сторінці у Facebook.

Зошити дослідили, чи відповідають вони вимогам ДСТУ 4736:2007, а також чи інформація про склад тканини шкільної форми відповідає дійсності.

Виявилось, що замість вовняної шкільної форми, як було вказано на етикетках, батьки купують одяг із 100% синтетичного поліестеру. Шкільні зошити продають із напівпрозорими аркушами. 

Як зазначає Микола Кулеба, потрібно дотримуватися основних порад, аби вибрати якісний одяг та шкільне приладдя.

 


Читайте також:
28 Серпня, 2017 13:25
[***].канцтовар.укр Якісні канцтовари та не високі ціни.
[***].канцтовар.укр
Плюс ще є спеціальна функція на сайті, щоб не пропустити чогось при підборі.
Найкращий сайт .
Заходьте ! [***].канцтовар.укр
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!