Як виглядає розбомблена Бородянка з висоти. Відео

3588 0
Десятки рятувальників за допомогою спецтехніки уже п‘ятий день розбирають завали у селищі.
Веселка у Бородянці

Веселка у Бородянці

У неділю над розгромленою російськими військами Бородянкою підняли державний прапор та продовжили аварійні й пошукові роботи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Десятки рятувальників за допомогою спецтехніки уже п‘ятий день розбирають завали у селищі.

Читайте також: У Бородянці Київської області з-під завалів витягли 26 загиблих

Кілька днів тому у Бородянці на Київщині з-під завалів двох будинків дістали тіла 26 загиблих. «Ці орки 26-27 заходили спочатку танками. Вони відчули, що в них кинули чи гранату, чи коктейль Молотова, ми зараз встановлюємо. Танки зупинились, тому що забоялись заходити в населений пункт. Викликали авіацію. Авіація пролетіла і просто знищувала все», – зазначила Генеральна прокурорка Ірина Венедиктова. 

Нагадаємо, 2 квітня Київська область була звільнена від окупантів. Після цього стало відомо про масові злочини проти людяності росіян щодо цивільних українців. Під час авіаударів росіян у Бородянці були зруйновані декілька житлових будинків. Техніка окупантів, яка спробувала пройти містом після нальотів авіації, була розбита ЗСУ.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!