Як виглядатиме просп. Чорновола після реконструкції. Візуалізація

5714 0
Ремонт тротуарів, прокладення велодоріжки, нові кущі та дерева – так в планах має виглядати просп. Чорновола на ділянці від вул. Під Дубом до вул. Липинського після завершення ремонту.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Ремонтні роботи з реконструкції проспекту Чорновола мають стартувати сьогодні, 27 серпня, – передає прес-служба Львівської міської ради.

Загалом в проекті передбачено зрізати 24 дерева, 14 з яких – аварійні. Натомість обіцяють висадити низькорослі кущі та близько 32-36 нових дерев. Щодо зрізання дерев, то серед причин міські чиновники називають трухлявість частини з них, а також те, що в інших розгалужена система коренів, яка ускладнює ремонтні роботи на цій ділянці. Відтак замість тополь тут можуть висадити платани та липи.

Роботи обіцяють завершити до середини жовтня.

Візуалізація Олександра Шутюка

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!