Як виглядатиме у Львові вул. Садова після реконструкції? Візуалізація

8980 0
У мережу виклали попередній план з реконструкції вулиці Садової. Тепер на ній мають з’явитись велодоріжки та зона паркування для мешканців.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

У 2016 році в мерії планують  реконструювати  вулицю Садову. Відтепер там з’являться велодоріжки, а також зона паркування на 87 місць. Зокрема планують розширити дорогу й перекласти дорожнє покриття,  повідомляє zaxid.net.

Через невеличкі розміри вулиці, на Садовій постійно були проблеми із паркуванням, також автомобілістам було складно проїхати вузькою вуличкою. Проблему вирішили – деклінаторами, які унеможливлювали паркування. Проте, згідно з новим планом, їх демонтують, оскільки на вулиці мають з’явитись 87 місць для паркування, у тому числі передбачені спеціальні розширені паркомісця для людей з особливими потребами.

На вулиці облаштують пологі з’їзди та заїзди на тротуар та пішохідні переходи. Це має полегшити пересування для людей із особливими потребами.

Окрім того, тут планують замінити дорожнє покриття, а також з обох боків проїжджої частини хочуть прокласти велодоріжки, а до березня також встановити станцію муніципального велопрокату.

За словами радника міського голови з питань велоінфраструктури та депутата Львівської міської ради Олега Шміда, проекту реконструкції вулиці ще немає, оскільки депутати ще не затвердили бюджет розвитку міста, за рахунок якого ремонтують вулиці. Однак на доручення міського голови Львова Андрія Садового «Львівавтодор» розробив попередній план реконструкції вулиці.

Скільки коштуватиме реконструкція вулиці поки що не відомо. Адже це залежить від того, скільки коштів депутати закладуть у бюджет розвитку міста. 

За інформацією: alex-shutyuk.livejournal.com, zaxid.net

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!