У Львові триває реєстрація на патрулювання міста

1760 0
Триває реєстрація на загальноміські патрулювання Львова. Заради загальної координації усіх патрулюючих із кожним зареєстрованим особисто зустрінеться співкоординатор Центру безпеки міста. Щоб убезпечити патрулювання, він реєструватиме кожного при зустрічі, повідомляють у прес-службі Львівської міськради.
zik.ua

zik.ua

Для реєстрації необхідно мати посвідчення особи. Запис за телефоном (032) 297-55-51 та (032) 297-55-52, на сайті http://safe-city.com.ua/join/ або на Facebook-сторінці https://www.facebook.com/center.safecity - попередній.

«Я вже від сьогодні особисто проведу зустрічі з кожним, а вже тоді формуватимемо групи на патрулювання вулиць міста», - зазначив Юрій Діль, співкоординатор Центру безпеки міста, голова ГФ «Скеля».

Нагадаємо, Центр безпеки міста - це експертна група, мета якої – об’єднати громадські організації та ініціативи, військових, працівників органів внутрішніх справ та влади для спільної координації діяльності в питаннях безпеки міста. Робота центру сприятиме зниженню рівня злочинності, обробки інформації та координації дій, а це підвищення рівня безпеки в місті.

В рамках Центру безпеки міста здійснюватимуться піші, вело та автомобільні патрулювання Львова. З 29 січня (з моменту початку реєстрації на патрулювання) записалося вже більше 50 охочих.

Загальна координація відбувається по рації Zello на каналі varta 1.

Читайте також: Як львів’янам долучитись до патрулювання міста онлайн. 5 кроків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!