Яка погода буде у Львові 1 вересня. Прогноз синоптиків

1823 0
Після 3 вересня дощі припиняться, а з 5 вересня зміниться напрям вітру.
Фото: Mykite.com.ua

Фото: Mykite.com.ua

Завтра, 1 вересня, у День знань, у Львові буде хмарно, дощитиме та збережеться не надто тепла погода. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила синоптикиня Львівського регіонального гідрометцентру Оксана Мазепа.

За її словами, завтра на більшості території буде хмарно, варто очікувати дощі, грози, а подекуди навіть град. Вітер буде північно-західний, 9-14 м/с, а місцями 15-20 м/с. Місцями вітер буде поривчастий, який то згущуватиме, то розганятиме хмари.

«Температура вночі складатиме 9-11 градусів, а вдень 16-18 градусів тепла. Наступні два дні погода буде приблизно така ж», – каже вона.

Читайте також: Вловити літо. Як зміна клімату впливає на погоду у Львові

Після 3 вересня дощі припиняться, а з 5 вересня зміниться напрям вітру. Він буде східним і саме цього дня, 5 вересня, буде найтепліше з початку осені – в межах 17-22 градусів. Така температура, за словами синоптикині Оксани Мазепи, є нормальною і притаманною початку осені.

Потепління і «бабиного» літа львів’янам варто очікувати із середини вересня.

«Починаючи приблизно з 13 вересня повернеться тепло, настане «бабине» літо. Температура повітря сягатиме 25 градусів тепла», – додала вона.

Ольга Шведа

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!