Які дороги відремонтують на Львівщині цьогоріч

2918 4
Цього року із Державного бюджету України планують виділити 700 млн грн на ремонт доріг Карпатського регіону. Реалізація цього проекту має на меті підвищення перспектив розвитку туризму та умов життя населення, а також покликана сприяти тіснішій інтеграції української частини Карпатського Єврорегіону з іншими країнами Європи.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

Із запланованих 700 мільйонів грн для Карпатського регіону, Львівщина на ремонт доріг отримає 250 млн, повідомили tvoemisto.tv у департаменті розвитку інфраструктури дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА. За ці кошти впродовж року на території Львівської області планують відремонтувати дві ділянки дороги.

Зокрема, як повідомили у Львівській обласній державній адміністрації, цього року заплановано ремонт дороги Н-09 (Мукачеве-Ів.Франківськ-Рогатин-Львів через Бібрку). Йдеться про ремонт усієї ділянки цієї дороги, що знаходиться на території Львівської області (протяжністю 44,2 км). Окрім того, заплановано ремонт ділянки дороги Н-10 (Стрий-Ів.Франківськ-Чернівці-Мамалига). У області планують провести ремонт ділянки цієї дороги протяжністю 15,8 км (тобто також повністю відремонтувати ділянку цієї дороги, що знаходиться на території Львівської області).

Окрім того, учора, 12 березня, на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку обласної ради депутати затвердили Перелік об'єктів будівництва, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, ремонт яких планується проводити у 2015 році за рахунок коштів спеціального фонду обласного бюджету.

Загалом, відповідно до цього Переліку, між районами області розподілено понад 139 млн грн коштів обласного бюджету. Ще 13 млн грн - у резервному дорожному фонді. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, у Бродівському районі планують відремонтувати дороги Ясенів - Золочів, Пониква - Шишківці - Батьків, Броди - Лагодів, на проведення цих робіт виділено з обласного бюджету 4 млн 220 тис. грн.

 У Буському районі відремонтують дорогу Золочів - Красне (5 млн 184 тис. грн), у Городоцькому районі відремонтують дороги Зушиці - Воля Бартатівська, Городок - Зелений Гай, Кліцко - Підзвіринець - Грімно - на загальну суму 8 млн 125 тис. грн.

Також на ремонт дороги Дрогобич - Довголука у Дрогобицькому районі з обласного бюджету виділять 7 млн 235 тис. грн. У Жидачівському районі коштом обласного бюджету (3 млн 456 тис. грн) цьогоріч планують відремонтувати дві дороги - Стрий - Журавне та Розділ - Жирова, у Жовківському районі - дорогу Рава-Руська - Гайок ( 6 млн 763 тис. грн). На Миколаївщині витратять більше 11 млн грн на ремонт п'яти доріг: Розділ - Жирова, Криниця - Більче - Волиця, Коросниця - Більче, Рівне - Більче, Криниця - Більче - Волиця. 

Голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний зазначив: «Депутати прийняли Програму, затвердили розподіл коштів. Тепер Львівська обласна державна адміністрація та Служба автомобільних доріг Львівщини проводитимуть процедурні моменти - оголошуватимуть тендери, на яких визначатимуть підрядників з виконання робіт. Головне ж, на думку депутатів - щоб уже з квітня - травня розпочалися ремонтні роботи на шляхах області».


Читайте також:
4 Травня, 2015 23:22
МИКОЛА А Червоноград-Радехів знову пролітає?
18 Квітня, 2015 04:59
володимир У сокальському р-ні рава-руська-чевоноград там просто жах одні напрямки
15 Березня, 2015 00:26
Оксана Львів-Тернопіль знову пролітає?!
14 Березня, 2015 00:38
Андрій А про Радехівський район ні згадки! Хоча дійсно, там НЕМАЄ доріг, що підлягають ремонту((((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!