Які партії проходять до ради Львівської ОТГ. Результати екзит-полу від Fama

14224 0
У новій раді буде 64 депутати.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

До ради Львівської ОТГ, за даними екзит-полу Fama, проходить 7 партій. Це «Європейська солідарність», Об’єднання «Самопоміч», ВО «Свобода», «Варта», «Голос», УГП та «Слуга народу».

Такі дані екзит-полу оприлюднила львівська соціологічна агенція Fama сьогодні, 25 жовтня, після закриття дільниць, яка проводила опитування виборців на виході з виборчих дільниць у день голосування.

За їхніми даними, «Європейська солідарність» набирає 27,7% голосів, Об’єднання «Самопоміч»20,8%, «Голос»11,9%, ВО «Свобода»6,4%, «Варта» – 5,4%, , УГП та Слуга народу на межі – 5%.

Соціологічна агенція опитала понад 2 600 виборців, хоча планувала 4 000 осіб.

Зазначимо, що ЦВК має оголосити остаточні результати виборів до 6 листопада.

Сьогодні, 25 жовтня, в Україні обирають голів ОТГ та депутатів місцевих рад. Тvoemisto.tv запустило сторінку Усе про місцеві вибори 2020, де зібрало усю важливу та корисну інформацію. Окрім цього, про перебіг подій на виборах у Львові, можна дізнатися у матеріалі: Місцеві вибори 2020 у Львові та ОТГ. Найважливіше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!