Які події можна відвідати у Львові до дня Святого Миколая

2415 0
Львів'ян разом з дітьми запрошують на святкування Дня Святого Миколая.
фото умовне

фото умовне

Цьогоріч українці святкуватимуть День Святого Миколая 6 грудня, адже ПЦУ та УГКЦ перейшли на новоюліанський календар і всі дати змістилися на 13 днів назад. На Львівщині вже готові до свята та підготували список подій, які відбудуться в честь Чудотворця. 

Джерело: пресслужба Управління туризму та курортів Львівської ОДА.

Резиденція Святого Миколая у Патріаршому домі

Усіх запрошують отримати казкові позитивні емоції та долучитися до доброї справи. Уся сума, отримана з реалізації квитків, буде розподілена на допомогу дітям благодійного проєкту «Місто добра» та ЗСУ.

У програмі: цікаві розваги солодкі подарунки смачне частування ярмарка сувенірів Кожній дитині – подарунок, книжка та вервечка, освячена Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ.

Дата: 26 листопада - 17 грудня

Вартість: 300 грн

Квитки: за телефоном 0971047213 (при необхідності, допоможуть організувати трансфер від вашої школи до резиденції) або посиланням

Адреса: Львів пр. Івана Павла ІІ, 35б 

«Пригоди Святого Миколая» у Львівській філармонії

Це вистава від Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик», яка вже восьмий рік поспіль збирає аншлаги. Бо фабула, як зазначають організатори,  досконала: Діти, Добро і Україна, а решта тимчасові труднощі, часом нестерпні, як сьогодні.

Дата: 4 грудня, 16:00, 18:30 год

Вартість: від 200 грн

Квитки: за посиланням

Адреса: Львів, вул. М. Скорика, 7

Фабрика Святого Миколая у центрі Довженка

Це мюзикл, автором якого є співак Павло Табаков. За його словами, купуючи квитки для своїх дітей, подаруєте іншим казку. 500 дітей, які через війну втратили батьків, відчують магію мюзиклу «Фабрика святого Миколая». Історія про те, що як в житті, так і в казці святу загрожують темні сили. Його можна врятувати, якщо герої об’єднують свої сили.

Дата: 6 грудня, 16:00, 18:30 год

Квитки: за посиланням

Адреса: Львів, пр. Червоної Калини, 81

«Час вірити в дива» – благодійний концерт Соломії Чубай

Під час дійства збиратимуть кошти для підтримки соціального Фонду проєкту «Колискові для Олекси», який допомагає сім’ям дітей з аутизмом та особливостями розвитку. У програмі: музичні гурти ROCKOKO та JALAPITА дитячий хор і театр «Школа мистецтв вільних і небайдужих» відома львівська мисткиня Іванка Димид у ролі відьми.

Дата: 3 грудня, 18:00 год

Квитки: за посиланням

Адреса: Львів, вул. Старознесенська, 24-26 

Резиденція Cвятого Миколая

У Park Time Terrace, що в парку культури, вже четвертий рік поспіль запрошує на святкові вистави.

Дата: 2 - 10 грудня

Вартість: 290 грн

Квитки: за телефоном 0987622248, запитання та відповіді в Телеграм

Адреса: Львів, вул. Болгарська 4А 

Музично-інтерактивна вистава «Чарлі і шоколадна фабрика»

В програмі: музично-інтерактивна вистава розваги з аніматорами аквагрим подарунок від Святого Миколая смачний гостинець з какао солодка вата роздруковане фото на згадку А батьки в цей час зможуть відпочити на святковій ярмарці або ж випити запашної кави у залі ресторану Park. Art of Rest.

Дата: 5 - 6 грудня

Вартість: 1100 грн - дитина (від 2 р.) та один супроводжуючий дорослий. Додатковий дорослий – 350 грн. Для груп від 20 дітей – 950 грн (1 дорослий на 10 дітей - безкоштовно)

Квитки: за телефонами 0633584478, 0986420067

Адреса: Львів, вул. Вітовського, 43А 

Вистава-мюзикл до Святого Миколая «Відпустка за чарівними обставинами»

Ця магічна історія буде цікава і дорослим, і малим. Захоплююча вистава розкриє завісу чарівного світу, а також навчить важливих уроків доброти, вірності, взаємопідтримки та дружби.

Дата: 6 грудня - 19:30 7 грудня - 20:00 8 грудня - 17:00 9 грудня - 12:00, 16:00

Вартість: від 350 грн

Квитки: на gastroli.ua, детальна інформація за телефоном: +380 (32) 242 22

Адреса: Винники, вул. Хмельницького, 9Б

Казковий будиночок Святого Миколая у ведмежому притулку 

У програмі: зустріч з Миколаєм. солодкий подарунок. запашне какао або чай захоплююча екскурсія зимовим лісом, де проживають ведмеді. Ви почуєте цікаві історії про клишоногих та як вони готуються до зимового сну. Реєстрація триває, кількість місць обмежена, тому поспішіть залишити заявку за посиланням . Якщо виникли питання, телефонуйте за номером 0675093058.

Дата: 1 - 9 грудня

Вартість: 400 грн

Адреса: Яворівський район, с. Домажир

Резиденція Святого Миколая у релакс комплексі «Шепільська»

У програмі: особиста зустріч з Чудотворцем святкова фотозона конкурси та розваги незабутні подарунки відвідування міні-зоопарку Попередній запис: тел. 099 032 0965

Дата: 27 листопада - 6 грудня для груп, індивідуально відвідати Миколая 2 та 3 грудня о 12:00, 14:00, 16:00 год

Вартість: 350 грн, при групі від 10 осіб - 250 грн. Діти захисників та діти сироти – безкоштовно.

Адреса: Стрийський район, с. Довголука, урочище Шепільське 1

Гостина до Святого Миколая

У програмі: особиста розмова з Чудотворцем різдвяний квест-пригода у пошуках подарунків майстер-клас на вибір: малювання шоколадом, розпис новорічної прикраси, виготовлення мила чи свічок смачний подарунок для кожного.

Дата: 4 - 10 грудня

Вартість: 520 гривень, для груп від 15 дітей – 470 гривень. Попередній запис: тел. 0977082121

Адреса: Львів, вул. Краківська, 21. 

 Святковий детектив «Різдвяні пригоди Святого Миколая»

Нова феєрична історія від ТанцТеатру «Життя». Видовищна, добра, повчальна казка перенесе дітей у дивовижний світ, в якому вони побачать своїх улюблених казкових героїв у нашому часі, у сучасних реаліях та ще й у дивних обставинах. У казці задіяно понад два десятки артистів, більше двадцяти персонажів, десятки костюмів.

Дата: 2 - 3 грудня, 12:00, 14:00, 16:00 год

Вартість: від 190 грн

Квитки: за посиланням

Адреса: Львів, вул. Ю Федьковича, 54

Святковий мюзикл «Пиши листи до Святого Миколая» 

Мюзикл для всієї родини, який залишить глибокі емоції від магії віршів і музики у виконанні академічного симфонічного оркестру INSO-Lviv, Національної хорової капели «Дударик». Ця історія неодмінно закінчиться добре. Але спершу її героям доведеться попрацювати, пройти нелегкі випробування та багато чого подолати, діючи дружно та злагоджено.

Дата: 10 грудня, 17:00 год

Вартість: від 270 грн

Квитки: за посиланням

Адреса: Львів, вул. Старознесенська, 24-26

«Хатинка Миколая у Гаю»

Хатинка відчиняє свої двері аби потішити дітей, віком 6-9 років, чудом зустрічі зі святим Миколаєм. У програмі: майстерка «помічника Миколая» - кожна дитина задекорує собі «торбинку колядника» весела прогулянка скансеном знайомство з традиціями зимових свят зустріч зі Святим Миколаєм, який вручатиме подарунки крафтовий подарунок від Музею кожній дитині.

Дата: для організованих груп 4-8 грудня. Максимальна кількість дітей в групі – 30 чол (+2 дорослих).

Вартість: 350 грн (для пільгових категорій - 300 грн). Відвідини з батьками 09.12 (субота) - збірна група. Вартість квитка для 1 дитини: 400 грн (пільговий 350 грн) – до вартості включено програму та подарунок для 1 дитини та супровід 1 дорослого. До пільгової категорії належать: діти учасників АТО і ООС та діючих військовослужбовців ЗСУ, діти з числа внутрішньо переміщених осіб, діти з багатодітних сімей.

Реєстрація: за номером 0685259185. Слід зауважити, що придбані квитки поверненню не підлягають. У випадку повітряної тривоги - дійство переноситься в укриття.

Адреса: Львів, вул. Чернеча гора, 1

Читайте також: Різдвяні вистави у Львові. Що підготували театри до свята 

Нагадаємо, цього року у Львові ковзанку встановлять біля ТРК «Victoria Gardens», що на вул. Кульпарківська, 226А. Вона працюватиме з 1 грудня до 15 березня 2024 року. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!