Навчи мене плавати. В яких садочках Львова діють басейни?

5127 1
П’ять навчально-виховних закладів для дошкільнят у Львові мають у своїй власності басейн для плавання, проте працюють не усі. Tvoemisto.tv дізналося, в яких садочках у Львові діють басейни, скільки це коштує та де їх заплановано відремонтувати.
фото: zakarpattya.net.ua

фото: zakarpattya.net.ua

Загалом у місті налічується п'ять басейнів у дитячих садках:

У навчально-виховному закладі «Арніка» (вул. Комарова, 12) плавають діти з 1 до 4 класу включно, а також старша група садка. Також басейн відвідують й діти з інших навальних закладів. Заняття відбувають один раз на тиждень і є безкоштовними.

У Навчально-виховному комплексі «Софія» (Героїв Крут, 27) діє невеликий басейн. Відвідують його школярі, заняття відбуваються 1-2 рази на тиждень. Уроки безкоштовні.

Проте, є ще три садочки, в приміщенні яких є басейни, проте вони не функціонують.

Водночас у дошкільному закладі «Провесінь» (вулиця Глинянський Тракт, 151 Б) упродовж року повинен завершитись капітальний ремонт басейну.

А ось у садочках №57 (вул. Липи, 33) та «Веселка» (вул. Китайська, 6А) басейни є, проте також потребують нагального ремонту. Як розповіла Tvoemisto.tv в.о начальника управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, ремонт басейну в цих навчальних закладів планують проводити впродовж найближчих років.

Розмовляла Мар’яна Федина


Читайте також:
21 Березня, 2017 17:15
Олександра Хоча мова йшла про скдочки, та ми з 10 місяців плавали в шкільному басейні. Займаємось в дитячому клубі " Аквадіти". Там є групи від 2 місяців і до 5 років.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!