Які вулиці Львова найбільше постраждали від негоди

5789 0
Учора, 26 травня, у місті пройшли сильні зливи. На кількох вулицях у Львові негода спричинила затоплення будинків, присадибних ділянок та підвалів.
фото: ВАРТА1

фото: ВАРТА1

26 травня в другій половині дня, з 18:00 до 19:00, через проходження атмосферного фронту над територією Львівської області, який супроводжувався сильною зливою, відбулось формування значного місцевого та схилового стоку.

За даними ДСНС Львівської області, у місті підтоплено один житловий будинок, чотири підвали житлових будинків, один підвал ТОВ та одну присадибну ділянку:

- вулиця Коновальця (підвал ТОВ «Сінева Україна», відкачано 50 куб.м.води);

- вулиця Торф’яна (чотири підвали житлових будинків та прилегла територія, відкачано 1206 куб.м. води);

- Брюховичі, вулиця Кленова (житловий будинок та присадибна ділянка, відкачано 75 куб.м. води).

Читайте також: Львів перетворився на Венецію. Фоторепортаж

Речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев розповів Tvoemisto.tv, що наразі ситуація стабілізувалася й сьогодні воду вже не відкачують. Залучати «надзвичайників» необхідності немає, тож надалі подолання наслідків негоди – це справа комунальних служб.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!