Які вулиці тимчасово закриті для проїзду у Львові. Перелік

1013 0
У Львові станом на 3 грудня для проїзду перекриті частково 5 вулиць.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Наразі у Львові ремонтують чимало вулиць. Тож Тvoemisto.tv зібрало інформацію, які вулиці перекриті у Львові через ремонтні роботи.

Вулиця Яворницького

Ще від 1 лютого 2023 року ділянку вулиці Яворницького від будинку №8 до вул. Караджича перекрили для проїзду через проведення капітального ремонту. На вулиці заміняють усі інженерні мережі та облаштовують нове дорожнє покриття. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Загальна вартість становить 34,4 млн грн. Проєкт ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Проїзд ділякою мали відкрити 1 вересня, але наразі відомо, що ремонт закінчать цього тижня. Об’їзд приватного транспорту відбувається відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Вулиці Східна і Квітова

Рух транспорту перекритий на вул. Східній – на ділянці від вул. Замарстинівської до вул. Заповітної, а також на вул. Квітовій – від вул. Східної до будинку №10.

На цих ділянках ПП «Інстал-Плаза» проводитиме роботи з влаштування мереж водопостачання та водовідведення. Об’їзд місця перекриття відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Вулиця Янева

Причиною є проведення ремонтних робіт з 08.00 год 11 вересня і 22.00 год 30 листопада 2023 р. Ділянку від вул. Володимира Великого до будинку №21 перекрили для руху транспорту. Відтак водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги. Громадський транспорту по вул. Янева не курсує. Виконує роботи Консорціум «Добробут». Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Вулиця Лисеницька

У Львові з 21 листопада перекрили рух автомобілів частиною вулиці Лисеницької, біля будинку №6. Тут ремонтують каналізаційну мережу. Ділянка дороги для руху транспорту буде закрита завтра зранку. Роботи тут триватимуть орієнтовно до 9 грудня. Відтак водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги. Громадський транспорт по вулиці Лисинецькій не курсує.

Вулиця Юнаківа

Від сьогодні, 27 листопада, на місяць перекривають частину вул. Юнаківа. Там підприємець прокладатиме каналізаційний колектор. У зв’язку з проведенням робіт, рух транспорту перекрили на вул. Юнаківа, від будинку №9 до вул. Шевченка. Відтак водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги.

Об’їзд дороги відбувається відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху. Рух планують відновити 27 грудня.

Слідкувати за актуальної ситуацією з перекриттям доріг можна на онлайн-мапі:
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!