Перше засідання сесії новообраної Львівської обласної ради відбудеться 1 грудня

1516 0
До облради нового скликання пройшли 9 партій.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Перше засідання сесії Львівської обласної ради нового скликання може відбутися 1 грудня. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив заступник голови Львівської обласної ТВК Валерій Шажко.

Читайте також: Закон, повага та (не)чинний Садовий. Що відбувається у Львівській міській раді 

За його словами, наразі працює робоча група, до якої входять депутати від кожної з партій, які пройшли у раду. Попередньо перше сесійне засідання Львівської обласної ради призначили на 1 грудня, втім офіційне рішення оголосять завтра.

«Робоча група обрала дату 1 грудня. Якщо вони встигнуть усі процедурні, договірні моменти владнати, то вона відбудеться 1 грудня. Рішення про це ми приймемо завтра», – зазначив він.

Він також додав, що перше засідання має відбутись не пізніше, ніж 7 грудня. На ньому депутати приймуть присягу, створять тимчасову президію, мають обрати голову.

Читайте також: У Львівську обласну раду проходить 9 партій. Перелік депутатів

Нагадаємо, до Львівської обласної ради проходять 9 партій, які розділять між собою 84 депутатських мандати. Європейська Солідарність» отримає 28 мандатів, «Слуга народу» – 9, «Самопоміч» – 9, ВО «Батьківщина» – 7, «Голос» – 7, «Народний рух України», ВО «Свобода», «Українська галицька партія» та «За Майбутнє» – по 6 мандатів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!