Якою буде нова дворівнева розв’язка біля Стрия на Львівщині. Схема

9125 0
Таким чином у Службі автодоріг Львівщини хочуть розвантажити дороги на підході до Стрия.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Цього року планують розробити проєкт нової транспортної розв’язки на перетині доріг М-06 Київ – Чоп та М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Як писало раніше Tvoemisto.tv, таким чином у Службі автодоріг Львівщини хочуть розвантажити дороги на підході до Стрия.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна Львова

Роботи виконуватимуть у межах проєкту «Транспортний зв’язок в Україні – Фаза І». Цього року уряд виділив на проєкт 9 млн грн. Розв’язка передбачає два рівні з влаштуванням ділянок із односмуговими та двосмуговими проїздами і будівництвом двох шляхопроводів за параметрами ІІ категорії.

У межах цього ж прожкту також розробляють проектну документацію для будівництва шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі державного значення М-06 Київ – Чоп, що є частиною кільцевої дороги Львова.

Читайте також: Біля Львова планують реконструювати шляхопровід через залізницю

Нагадаємо, цього року на будівництво та капремонт доріг Львівської області виділили 422,6 млн грн.

Схеми Служби автодоріг Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!