Якою буде погода на тижні у Львові. Прогноз

1245 0
Температурний максимум становитиме 17 градусів тепла.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

У Львові сьогодні, 24 жовтня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Температурний максимум становитиме 17 градусів тепла. Про це йдеться на сайті Синоптика.

Весь день завтра, 25 жовтня, у Львові буде хмарним. Вранці йтиме дощ, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися. Вночі стовпчик термометра покаже 12-13 градусів тепла, а вдень сягне +17.

У середу, 26 жовтня, ввечері погода у Львові проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температурний максимум становитиме 15 градусів із позначкою плюс.

У четвер, 27 жовтня, хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Без опадів. Уночі буде +9, а вдень +12-+17.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора п’ятниці, 28 жовтня, небо у Львові буде вкрите хмарами. Без опадів. Стовпчик термометра покаже +11 градусів вночі та +16 вдень.

Ольга Коваль

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!