Якою буде погода на тижні у Львові. Прогноз синоптиків

1977 0
Львів'ян попереджають про метеорологічні явища I-III рівнів небезпечності.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Цього тижня мешканців Львова попереджають про метеорологічні явища I-III рівнів небезпечності. Погоду визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску. Про це  Tvoemisto.tv  повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Завтра, 5 вересня,  вночі та вранці у Львові місцями буде туман видимістю 200 - 500 м. Синоптики прогнозують мінливу хмарність Вночі та вранці туман. Вітер північно-східний, 5 - 10 м/с. Температура вночі 9 - 11°, вдень 23 - 25° тепла.

У середу, 6 вересня, у Львові буде мінлива хмарність. Синоптики не прогнозують опадів. Вітер східний, 5 - 10 м/с. Температура вночі 7 - 12°, вдень 21 - 26° тепла.

Читайте також: У Львові випала чотириденна норма опадів. Які наслідки негоди

У четвер, 7 вересня, день у Львові мине без опадів. Вітер східний, 5 - 10 м/с. Температура вночі 8 - 13°, вдень 23 - 28° тепла.

9 вересня у Львові буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний, 5 - 10 м/с. Температура вночі 9 - 14°, вдень 23 - 28° тепла.

Нагадаємо, що у неділю, 3 вересня, у Львові приблизно 2 години падав сильний дощ. У місті сталося чимало підтоплень, оскільки дощова каналізація не встигала швидко прийняти великий об’єм води.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!