Якою буде погода у Львові на Старий Новий рік. Прогноз синоптиків

1270 0
Львівʼян попереджають про ожеледицю на дорогах.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У суботу, 14 січня, на Старий Новий рік або на День пам'яті святителя Василія Великого у Львові синоптики прогнозують невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі коливатиметься від 0 до 2° тепла, вдень 4 – 6°. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. 

Джерело: Львівський гідрометцентр коментарі Tvoemisto.tv

Зокрема, вже 15 січня у Львові очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 2 до 7°.

16 січня вночі помірний, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 – 5°.

17 січня очікується невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 – 5°.

Нагадаємо, що  31 грудня, у Львові синоптики зафіксували температурний рекорд. Максимальна температура тепла вдень становила 11,4 °. Це абсолютний рекорд за 53 роки спостережень.
Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!