«Бабиного літа не буде». Яку погоду прогнозують у Львові восени

4220 0
Протягом цього тижня у Львові дощитиме.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Протягом тижня у Львові та області синоптики прогнозують дощі та зниження температури повітря. Зокрема, вночі температура знизиться до 2° тепла, а вдень підніметься до 14°. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила синоптикиня Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх.

Погода у Львові на тиждень:

19 вересня вдень дощитиме. Температура повітря становитиме 10 – 12° тепла, вітер західний 9 – 14 м/с, місцями пориви. 

20 вересня буде хмарно з проясненням. Місцями очікують короткочасні дощі. Вітер західний від 7 до 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 3 – 8°, а вдень до 13° тепла. 

21 вересня вночі та протягом дня дощитиме. Температура повітря вночі становитиме 2 – 7° тепла, вдень 9 – 14°.  Вітер північно-західний 7 – 12 м/с.

22 – 23 вересня також передають дощову погоду. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с, а температура повітря вночі  2 – 7, вдень до 14° тепла.

Читайте також: У Карпатах випав перший сніг. Відео

На вихідних 24 – 25 вересня без опадів. Температура тепла становитиме 14 – 16° тепла. 

«З 25 по 27 вересня є ймовірність на кілька днів ясної і сонячної погоди. Нічні температури будуть прохолодні, можливі навіть заморозки, а вдень до 15°. Періоди теплої погоди, як буває на Львівщині восени, цього року не будуть. Ми повинні налаштуватися на дощову осінь», –  сказала синоптикиня.

За її словами, загалом до кінця осені температура повітря становитиме в середньому 12 – 14° тепла.

Антоніна Костик

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!