Яку зарплату отримав Садовий і його заступники у лютому

2353 0
Найбільше зарплатні нарахували для заступника міського голови з питань міжнародної співпраці.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Львівська міська рада оприлюднила зарплати міського голови та його заступників. Зокрема, у лютому мер Андрій Садовий отримав 54 тис. 376 грн зарплатні. Його премія становить – 24 648 грн. 

Першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку Андрія Москаленка преміювали на 34 219 грн. Загалом він отримав 61 492 грн зарплатні. 

Заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач отримав премію у розмірі 37 тис. 450 гривень. Загальна сума за місяць становить 61 375 грн.

Читайте також: Найбагатші депутати Львівської міської ради

Премію у розмірі 26 тис. 215 грн нарахували для заступника міського голови з питань міжнародної співпраці Сергія Кіраля. За час перебування у відрядженні або ж участь у сесії йому нарахували 27 тисяч. Його зарплата у лютому становить 62 622 грн.

Керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради Наталія Алєксєєва отримала зарплату у розмірі 51 784 грн. Премія – 21 495 грн.

Читайте також: Яка зарплата у заступників Садового та яке майно вони задекларували 

Заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Кулинич отримала 56 531 грн, преміювали її на 32 266 грн.

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий пояснив, чому його заступники не можуть мати малу зарплату. Детальніше читайте тут.

Також нещодавно міський голова Львова подав дві декларації про доходи у 2021-2022 роках. Крім того, у відкритих реєстрах з'явилися майже.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!