Яким може бути пішохідний пункт пропуску в Рава-Руській. Візуалізація

6012 0
Реконструкцію мають розпочати наступного року.
Фото: 032online.com

Фото: 032online.com

Голова державної митної служби України Максим Нефьодов на своїй фейсбук-сторінці показав, як може виглядати новий пішохідний пункт пропуску в Рава-Руській

«Пункти пропуску можуть і будуть такими. Нова митниця має виглядати так», – пише він.

Фото: Максим Нефьодов/Фейсбук

Нагадаємо, наступного року на Львівщині реконструюють три прикордонні пункти пропуску. Йдеться про пункти пропуску Рава-Руська, Краковець та Шегині. Їх ремонтуватимуть за кошти польського кредиту. У спецфонді на ці роботи у 2020 році заклали 98 млн грн. Зокрема на пункті Рава-Руська мають збудувати новий пішохідний перехід через кордон із Польщею.

Читайте також: Як зі Львова доїхати потягом закордон – усі можливі напрямки. Розклад руху, вартість

Загалом наступного року відремонтують 16 прикордонних пунктів пропуску, втім, за словами очільника митниці, пріоритетними є ті, які розташовані на Львівщині. Таким чином хочуть пришвидшити перетин кордону з Польщею та запобігти контрабанді, адже у межах реконструкції пунктів пропуску їх обладнають відеокамерами та швидкісними каналами зв’язку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!