Яким може бути сквер біля метро «Героїв Дніпра» - Концепція

1763 0
Депутатка Київради показала концепцію скверу біля станції «Героїв Дніпра»

Концепцію скверу біля станції «Героїв Дніпра» розробили спільно з «Київзеленбудом» і пропонують містянам до обговорення. Парк мають створити замість будівництва торгово-розважального центру. Візуалізацію презентувала депутатка Київради Мирослава Смірнова.

За словами Смірнової, вона вже провела першу зустріч із мешканцями Оболоні, де «дуже продуктивно обговорили концепцію».

Концепція вже отримала схвалення від Департаменту земельних ресурсів КМДА й екологічної комісії. Смірнова додає, що поки це не проєкт, а лише концепція, яка не передбачає жодного фінансування.

Коментарі й пропозиції стосовно концепції скверу біля «Героїв Дніпра» можна надсилати на електронну пошту [email protected].

14 листопада 2022 року в Київраді було зареєстровано проєкт рішення про створення скверу площею 0,2279 га на просп. Оболонському, 49-М – біля входу до ТЦ «Оазис».

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!