Як на Львівщині ремонтують Дорогу Єдності. Фото

1875 0
На дорозі будуть засоби заспокоєння руху перед населеними пунктами. Таких інфраструктурних облаштувань на цій дорозі буде 30 одиниць.
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

На дорозі Єдності М-30 на Львівщині влаштували два шари основи із органно-мінеральної суміші середньою товщиною 24 см та уклали нижній шар покриття. Йдеться про створення нового маршруту, довжиною майже 1 400 км. Міжнародна траса М-30 Стрий – Ізварине з’єднає захід і схід країни та буде найкоротшим шляхом від Львівщини до Луганщини.

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олега Берези, станом на сьогодні забезпечили проїзд транспорту по всій протяжності маршруту у нижньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи із органно-мінеральної суміші.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт прикордонної дороги Нижанковичі – Стрий

«Зараз влаштовуємо завершальний шар асфальтобетону – наразі проведені роботи на протяжності 16 км дороги. Крім цього, одночасно ремонтуємо мостові переходи цієї магістралі. Зараз в роботі 5 споруд, на одному з яких фактично завершені роботи», – йдеться в повідодомленні пресслужби.

Надалі мають завершити роботи із асфальтування, влаштувати зупинки громадського транспорту, завершити облаштування тротуарів і встановити дорожні знаки, бар’єрне огородження та нанести горизонтальну дорожню розмітку. Також на дорозі будуть засоби заспокоєння руху перед населеними пунктами, що дозволить підвищити рівень безпеки дорожнього руху у селах та містах. Таких інфраструктурних облаштувань на цій дорозі буде 30 одиниць.

Читайте також: На трасі Львів – Радехів – Луцьк провалився міст. Фото

А для безпечного роз’їзду автомобілів поблизу села Іванівці збудують кільцеву транспортну розв’язку на пересіченні доріг М-30 Стрий – Ізварине та Т-14-19 Миколаїв – Жидачів – Калуш.

Нагадаємо, що роботи виконує генпідрядник ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».  Вартість ремонту становить майже 1,5 млрд грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!