Японська компанія відкриє поблизу Львова підприємство

8887 0
Японська компанія «Фуджікура» відкриває у Львові підприємство з виробництва автокомпонентів. Для початку буде працевлаштовано 300 осіб з подальшою можливість зростання до 3 тисяч.
Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

Фото: synergix-int.com, avtomaniya.com

На першому етапі проект розпочнеться із відкриття виробничого комплексу площею 11500 кв. м. Протягом наступних 3 років компанія «Фуджікура» планує збільшити площу приміщень до 30000 кв. м.

Як розповів корпоративний віце-президент «Фуджікура Аутомотів Європа» Хорхе Гарсіа, на першому етапі компанія інвестує 6 млн. євро та планує працевлаштувати 300 людей. Ці люди будуть проходити навчання, стажуватися за кордоном на одному з заводів компанії. Після повернення сюди вони допоможуть навчати іншу групу працівників і матимуть можливості кар’єрного росту. В найближчі 2 роки компанія планується працевлаштувати до 1,5 тис. працівників. І якщо все буде гаразд, то кількість персоналу подвоїться – до 3 тис осіб.

Саме підприємство розміщуватиметься на околицях Львова, в Рясне-Руській. Однак які саме автокомпоненти будуть випускатися на українському підприємстві, не зазначається. На сьогоднішній день підприємства Fujikura виробляють елементи подушок безпеки, електропроводки, датчиків тиску, сенсори замків ременів безпеки та іншу продукцію.

Інформація про те, що японська компанія хоче відкрити завод у Львові, з’явилась ще минулого року. Однак керівництво чекало коли відбудеться підписання економічної частини угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Компанія вже розпочала набір і продовжить запрошувати мотивованих працівників в рамках нового проекту.

Довідка.

Компанія «Фуджікура» була заснована в Японії 130 років тому і налічує більш ніж 50 тис. працівників по всьому світу. Одним із напрямків діяльності компанії є виробництво кабельних мереж для європейських автовиробників згідно із стандартами в даній галузі.

За даними прес-служби Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації та АвтоМания

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!