Ярослав Дубневич переміг на мажоритарному окрузі біля Львова

6779 0
Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів.
Фото: Depo.Львів

Фото: Depo.Львів

Самовисуванець Ярослав Дубневич переміг у 120 виборчому окрузі, який охоплює Городоцький, Мостиський і частину Самбірського районів. Про це повідомляють на сайті ЦВК.

Відповідно до опрацьованих 100% протоколів, у Дубневича – 43,52% голосів виборців. Наступний у списку представник партії Голос Тарас Елейко, у якого 18,6%. Третім є Володимир Гірняк від партії Громадянська позиція. У нього – 17,86%. 

Читайте також: Хто з мажоритарників перемагає у Львові. Динамічна інфографіка

Додамо, що серед партій на Львівщині лідирує «Голос». За неї проголосувало 23,98% виборців. Наступними є партії «Європейська солідарність», у якої 21,69%, та «Слуга народу» – 20,25% голосів виборців. 8,63% набирає поки що «Батьківщина». ВО «Свобода» отримала 5,29% голосів виборців. Решта партій не долають 5% бар’єр.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!