Є надія, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими

5875 0
24 лютого російський корабель намагався залякати українських захисників на острові Зміїному вимогами здатися, але українські прикордонники відмовилися.
фото: Світлана Радішевська/фейсбук

фото: Світлана Радішевська/фейсбук

ДПСУ та ЗСУ отримали надію, що всі захисники острова Зміїного живі. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

«Російські ЗМІ повідомили про доправлення в тимчасово окупований Росією Севастополь військовослужбовців України, які перебували на острові. Попередня інформація про те, що серед прикордонників можуть бути загиблі, надійшла перед тим, як з захисниками втратився зв’язок», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Російські війська захопили Острів Зміїний

Нагадаємо, що 24 лютого, ворог намагався залякати українських захисників на острові Зміїному вимогами здатися, але українські прикордонники відмовилися, після чого розпочався ракетно-артилерійський удар. Напередодні Держприкордонслужба повідомила, що острів Зміїний захоплений російськими військами, а з прикордонниками немає звʼязку.

Росіяни звернулися до прикордонників «Я русский военный корабль. Предлагаю сложить оружие и сдаться во избежание коровопролития и неоправданных жертв. В противном случае по вам будет нанесен бомбовый удар», а у відповідь почули від українських воїнів: «Русский военный корабль, иди на х..й!».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!