У Львові пройде захід «Єдність у різноманітті – феномен культурної спадщини Львова»

884 0
У день Всесвітнього Дня культурного різноманіття у Львові відбудеться подія, яку медіа-хаб «Твоє Місто» транслюватиме на власних ресурсах.
фото: Ուկրաինայում Հայաստանի դեսպանություն Посольство Вірменії в Україні, Facebook

фото: Ուկրաինայում Հայաստանի դեսպանություն Посольство Вірменії в Україні, Facebook

З нагоди Всесвітнього Дня культурного різноманіття, задля діалогу та розвитку Італійський інститут культури, Посольство Вірменії, Посольство Угорщини, Товариство культури львівських угорців та Львівська Міська Рада 22 травня організовують спільний культурний захід «Єдність у різноманітті – феномен культурної спадщини Львова».

«Для нас головною метою слугує бажання продемонструвати набутий за роки симбіотичний зв'язок між силою численних різнобарвних традицій та знаннями, почерпнутими з історичного минулого Львівщини, які, на нашу думку, відіграли однаково важливу роль у багатовіковій історії міста та в успіху опору України», – кажуть організатори

Водночас подією вшанують відзначення 25-ліття внесення Ансамблю історичного центру Львова до Списку Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО.

Захід відбудеться у Львові 22 травня 2023 року

Програма: 

15.00-17.00 – Круглий стіл та дегустація національної випічки країн-учасниць (Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15)

19.00-20.30 – Концерт класичної музики у виконанні Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» та піаніста-віртуоза Йожефа Ерминя (Львівська Національна філармонія вул. Скорика, 7).

Подію транслюватиме наживо медіа-хаб «Твоє Місто» на Facebook-сторінці та YouTube-каналі.

*Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!