Єгипет з 1 липня почне приймати міжнародні рейси з туристами

2919 0
Відновлювати авіасполучення Єгипет буде поступово, хоч відкриються й усі аеропорти.
Фото: pan-terra.com.ua

Фото: pan-terra.com.ua

Влада Єгипту дозволила з 1 липня відновити міжнародні авіарейси. Приймати іноземних туристів будуть поки у трьох провінціях країни. Про це йдеться на сайті Reuters, – повідомляє Громадське.

За його словами, відновлювати авіасполучення Єгипет буде поступово, хоч відкриються й усі аеропорти. Наразі туристи зможуть потрапити на відпочинок до трьох курортних провінцій – Південний Синай (м. Шарм ель-Шейх), Червоне море (Хургада) та Марса Матрух (північне узбережжя Єгипту).

Читайте також: Єврокомісія закликає європейські країни продовжити закриття кордонів ще на місяць

Влада Єгипту планує приймати рейси з країн, які ухвалять дзеркальне рішення про відновлення авіасполучення з Єгиптом, пише Aljazeera. Зазначимо, що Україна відновлює авіасполучення за такою ж схемою – з країнами, які самі готові відновити його з Україною.

Водночас Мохамед Манар Анба додав, що особливі умови прийому туристів з країн, які, за оцінками ВООЗ, мають високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію. Такі подорожувальники перед прильотом до Єгипту повинні зробити тест на коронавірус.

Нагадаємо, Україна відновить міжнародні авіаперевезення з 15 червня. До Туреччини українці зможуть полетіти з 1 липня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!