ЄС запустив онлайн-ресурс для українських виробників

1580 0
Щоб краще орієнтуватися в нових вимогах технічного, санітарного та фітосанітарного спрямування, Єврокомісія запустила спеціальний онлайн-сервіс Export Help desk.

Про це написав міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко.
 
Міністр підкреслив, що для отримання дозволу на експорт продукції до ЄС, сільгоспвиробник повинен привести свій товар у відповідність зі стандартами якості та безпеки, підтвердженими сертифікатами європейського зразка.
 
«На даному етапі Україна отримала дозвіл на експорт в ЄС більшості з основних позицій продукції тваринного походження, серед яких: м'ясо птиці, риба, м'ясопродукти, яйця і мед. Буквально минулого тижня Єврокомісія затвердила список 10 вітчизняних підприємств, яким дозволено експортувати молоко і молочні продукти в Європу. Це означає, що якісь нашої продукції аналогічна європейській», — додав Олексій Павленко.
 
Нагадаймо, 1 січня 2016 почала діяти зона вільної торгівлі між Україною та ЄС.
 
Джерело: Agravery
 
Опублікував Ігор Саджениця
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!