«Євробачення-2024». Оприлюднили пісні фіналістів та порядок виступів

1809 0
Фіналісти нацвідбору виступатимуть 3 лютого.
ФОто: Суспільне

ФОто: Суспільне

У Києві 11 січня відбулося жеребкування та презентанія пісень фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2024». Про це повідомляє Суспільне.

За результатами жеребкування у фіналі Національного відбору учасники виступатимуть у такому порядку:


Зазначимо, фінал Національного відбору відбудеться 3 лютого 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця відбору та представника України на «Євробаченні-2024» визначать за результатами голосування журі та глядачів. 

Нагадаємо, 17 листопада Суспільне оголосило список з десяти фіналістів Національного відбору на участь у Пісенному конкурсі «Євробачення-2024». До списку потрапили: alyona alyona & Jerry Heil, Drevo, Ingret, Mélovin, Nahaba, Nazva, Skylerr, Yagody, Yaktak та Ziferblat.

За результатами глядацького голосування, яке відбувалось у «Дії», переможницею стала Anka з піснею «Палала». Anka набрала найбільшу кількість голосів — 80 944 (26,78%) і завдяки цьому виступить у фіналі Нацвідбору на «Євробачення-2024».

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!