Європейський банк надасть 30 млн євро кредиту на реконструкцію підстанції на Львівщині

972 0
«Укренерго» залучить кошти від німецького державного банку KfW.
Фото умовне

Фото умовне

«Укренерго» залучить 30 млн євро кредиту від німецького державного банку KfW на реконструкцію підстанції на Львівщині. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. 

«Сьогодні ми ухвалюємо рішення про залучення ще 30 млн євро від державного банку Німеччини (KfW). Ці кошти підуть на реконструкцію однієї з підстанцій у Львівській області. Це підвищить стійкість нашої енергосистеми та покращить її інтеграцію з європейською», – заявив прем’єр. 

Кредит нададуть у рамках проєкту «Підвищення ефективності передачі електроенергії (інтеграція української ОЕС до європейської об'єднаної енергосистеми) IV».

Нагадаємо, що з 8 червня в Україні діє новий порядок відключення електроенергії. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!