Юліана Чаплінського призначили заступником міністра розвитку громад

3611 0
Він написав заяву на звільнення з ЛМР ще 11 вересня.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Екскерівника управління архітектури та урбаністики ЛМР призначили заступником міністра розвитку громад та територій із питань євроінтеграції. Відповідне рішення Кабмін схвалив у неділю, 29 вересня.

Читайте також: Юліан Чаплінський про руйнування і будівництво Львова. Частина перша

Керівником управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліана Чаплінського призначили у лютому 2015 року. Заяву на звільнення він написав 11 вересня. Обов’язки керівника управління архітектури та урбаністики ЛМР тепер виконує Олена Погорілець.

«Прийшов час, коли мої можливості вичерпані в міській раді, і мені пора сконцентруватися на проектній та планувальній діяльності, на консультації великих проєктів і великих організацій, таких як GIZ. Попрацювати над Інтегрованою концепцією розвитку з іншої сторони», – пояснив Юліан Чаплінський у своєму блозі.

Додамо, що Юліан Чаплінський навчався у Львівській політехніці. Свою практичну діяльність розпочав у проєктній організації «Арніка». У 2006 році разом з Олегом Трофименком створив компанію Chaplinskyy Trofymenko Аrchitect». Тоді ж увійшов до рейтингу ТОП-100 архітекторів України київського архітектурного журналу «А + С». Через кілька років фірма трансформувалася. в  архітектурне бюро «CHAPLINSKYY & Associates», яке стало лауреатом першої премії всеукраїнського конкурсу INTERYEAR 2010.

Читайте також: Львів потребує радикальних підходів. Юліан Чаплінський про розвиток міста

У Львові Юлан Чаплінський дотичний про проєктів Центру Шептицького, перебудови вілли на Єфремова та будівництва нового офісу Soft Serve. Також він веде свій блог, у якому висвітлює теми урбаністики та архітектури на прикладах України та Європи.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!